Як у Дніпрі працює вечірній ринок "Озерка". Дніпрянин побачив на власні очі

Як працює вечірній ринок на Центральному ринку Озерка в Дніпрі. Своїми враженнями про побачене поділився у себе на фб сторінці дніпрянин Віктор Березка. Про це розповідає Дніпровська порадниця. 

Почули, що нещодавно почав працювати вечірній ринок в Дніпрі, який розташувався навпроти центрального ринку «Озерка». Згідно думок користувачів інтернету, то ринок мав би працювати із 17.00, інші повідомляли, що працювати починає з 18.00. А дехто видав, що починає свою роботу з 19.00 і до 21 години.

Отож, думаючи про наступ осінньо-зимової пори і треба якось себе втішити овочами на той період, вважаючи, що все таки подібні ринки дешевші, поїхали ми із розрахунку на половину шостої вечора.

Приїхали так як і задумалось, але ворота того ринку були зачинені і охоронець нас, як покупців туди не запустив, хоча через щілину бачили, що там вже продавців повний ринок. Прийшлося разом із кількома десятками покупців чекати ці півгодини, щоб зайти на базарчик.

І що ж там побачили?

Овочів було досить, але подивилися на ціни, то там були такі, які нічим не відрізняються від тих, що й на базарах в АНД районі. Тому не захотіли торгуватися, щоб не перегружати й так машину, поїхали ні з чим додому.

Ось така з нами трапилася пригода в цей один із останніх днів літа. Тому радимо всім мешканцям міста – немає чого робити на тому базарі, - написав Віктор Березка.

Нагадаємо, раніше ми писали

Гребуть ящиками: у Дніпрі акції на помідори та баклажани викликали небувалий ажіотаж (скільки коштують, фото)