Як у Дніпрі відновлюють ліфти у постраждалому від ракетного удару будинку на Перемозі (відео)

Обїєм робіт з відновлення комунальних послуг мешканцям у постраждалому від вибуху будинку, був встановлений швидко. Результати  інспектування  показали, що найскладніший ремонт треба було зробити у ліфтах. За дорученням міського голови Бориса Філатова ремонти проводять і фахівці контролюють цю роботу. Сьогодні там побував черговий по місту, директор департаменту з питань самоорганізації населення  Святослав Ткаченко. Передає Дніпровська панорама з посиланням на ДніпроTV 

     

Святослав Ткаченко перевірив як відновили ліфти у будинку , що постраждав від вибуху. Він наочно подивився, як працюють підмеханізми й перевірив результати ремонтів.

Було проведено інспектування в будинку ОСББ, де вибуховою хвилею було пошкоджено ліфтове обладнання. Під час вибуху ліфт працював і заклинило обладнання, вибило двері. Тож проведені ремонті роботи для того, щоб пасажирський ліфт відновити, - сказав Святослав Ткаченко.

     

У будинках  постраждалих від вибуху треба відновити якість надання комунальних послуг. А це безперервне подання води, тепла, світла й звичайно, ліфтів. За підтримки міської ради у будинку було проведено безкоштовне дефектування та відновлено кабіну ліфта та редуктор за міський кошт.

   

Інспекцією було перевірено якість виконання робіт підрядною організацією та дано доручення по налагодженню точності зупинок кабіни ліфту.

    

 

Раніше ми писали про У Дніпрі автовласників просять не заважати роботі комунальної техніки