Як у Дніпрі відновлюють ліфти у постраждалому від ракетного удару будинку на Перемозі (відео)

Обїєм робіт з відновлення комунальних послуг мешканцям у постраждалому від вибуху будинку, був встановлений швидко. Результати  інспектування  показали, що найскладніший ремонт треба було зробити у ліфтах. За дорученням міського голови Бориса Філатова ремонти проводять і фахівці контролюють цю роботу. Сьогодні там побував черговий по місту, директор департаменту з питань самоорганізації населення  Святослав Ткаченко. Передає Дніпровська панорама з посиланням на ДніпроTV 

     лифты соло

Святослав Ткаченко перевірив як відновили ліфти у будинку , що постраждав від вибуху. Він наочно подивився, як працюють підмеханізми й перевірив результати ремонтів.

Було проведено інспектування в будинку ОСББ, де вибуховою хвилею було пошкоджено ліфтове обладнання. Під час вибуху ліфт працював і заклинило обладнання, вибило двері. Тож проведені ремонті роботи для того, щоб пасажирський ліфт відновити, - сказав Святослав Ткаченко.

      лифты деж 2

У будинках  постраждалих від вибуху треба відновити якість надання комунальних послуг. А це безперервне подання води, тепла, світла й звичайно, ліфтів. За підтримки міської ради у будинку було проведено безкоштовне дефектування та відновлено кабіну ліфта та редуктор за міський кошт.

   лифты 3

Інспекцією було перевірено якість виконання робіт підрядною організацією та дано доручення по налагодженню точності зупинок кабіни ліфту.

    

 

Раніше ми писали про У Дніпрі автовласників просять не заважати роботі комунальної техніки