Як у Дніпрі виконується доручення міського голови Філатова з реалізації співфінансування програми ремонтів ОСББ та ЖБК

У вівторок, 21 березня 2023 року, у рамках чергування по місту директор департаменту з питань самоорганізації населення Дніпровської міської ради Ткаченко Святослав Миколайович, перевірив доручення міського голови Дніпра Бориса Філатова з реалізації співфінансування програми ремонтів ОСББ та ЖБК. По це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на Дніпровську міськраду.

Ремонт крыши

Так, в ході інспекції на першій локації черговим по місту було перевірено один із будинків, який приймає участь у такій програмі - Житлово-Будівельний Кооператив (ЖБК) № 351, в якому вже розпочалися ремонті роботи з відновлення м'якої покрівлі над трьома під'їздами.

Ремонт крыши

А на другій локації голова правління об'єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) "ЛУЧ" поділилась, як саме їх об'єднання дізналося про Програму співфінансування, та як буде реалізовано ремонт електрики у даній багатоповерхівці у 2023 році. Голова ОСББ звернулася із заявою до департаменту з питань самоорганізації населення Дніпропетровської міської ради. Завдяки цієї заяви ОСББ "ЛУЧ" було включено до програми співфінасування та будуть проведені відповідні ремонтні роботи.

Ремонт электрики ОСББ

Програма розвитку об'єднань ОСББ та ЖБК за співфінансуванням є важливою ініціативою, яка допомагає житловим об'єднанням отримувати фінансування для проведення необхідних ремонтів та реконструкцій у їх багатоповерхових будинках.

Проблемы с электрикой

У рамках цієї програми ОСББ та ЖБК співфінансує всього 25% вартості робіт, тоді як інші 75% фінансує місто. Це дозволяє зменшити фінансове навантаження на ОСББ та ЖБК, та забезпечити більш ефективне використання коштів.Таким чином ОСББ та ЖБК не лише підтримують свій будинок в справному стані, а й економлять свій час та кошти.

Цього року у Дніпрі в програмі вирішили взяти участь понад 500 будинків, яким планується провести капітальні та поточні ремонти.

Инспекция Ткаченко Днепр

Для того, щоб дізнатися деталі участі у програмі та подати заявку на співфінансування, містяни мають змогу звернутися до департаменту з питань самоорганізації населення Дніпропетровської міської ради за телефоном: 063-3409477.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що скільки доведеться платити податок за землю в Дніпрі.