Як вибрати пральний порошок онлайн на Prostor.ua?

Настав час поповнити запаси засобів для прання в будинку, приватному пансіонаті, апарт-готелі чи хостелі? На офіційному сайті відомої торгової мережі Prostor.ua легко купити пральний порошок перевіреного бренду зі зручною формою оплати та доставкою протягом 1-3 днів.

Чому важливо вибрати якісний порошок?

До покупки будь-якої побутової хімії необхідно підходити відповідально. Ціна не є визначальним фактором. Дешеві пральні засоби з фосфатами та токсичними поверхнево-активними речовинами приносять чимало шкоди.

Пральний порошок має багатовекторний вплив:

  • Здоров'я. Сліди токсичних сполук на тканині провокують кашель, алергічні реакції, дерматити.
  • Тканини. Неправильне використання засобу, порушення температурного режиму або надлишок порошку призводять до частих прань. Волокна тканини та трикотажу стають тоншими, річ служить недовго.
  • Пральні машини. Помилки у пранні призводять до накопичення залишків порошку в комірках, трубах, на барабані й зливній системі. З'являється неприємний запах, пліснява, робочі елементи машини стають непридатними, побутова техніка швидко ламається.
  • Екологія. Залишки води з розчином потрапляють із каналізації у річки. Фосфати змінюють екосистему водойми: активно ростуть токсичні синьо-зелені водорості, гине риба та водоплавні птахи.

Уважно вивчіть склад прального засобу перед оформленням замовлення на Prostor.ua. У каталозі представлено переважно безфосфатну продукцію відомих європейських та світових брендів. Вона пройшла багаторівневу перевірку, має сертифікати безпеки.

Призначення порошку

У каталозі Prostor.ua зручна система фільтрів. В онлайн-режимі легко вивчити засоби для прання руками, у пральній машині, універсальні. Склад їх відрізняється. У пральних машинах потрібний швидкорозчинний засіб з мінімумом піни. Порошки для ручного прання мають добавки для делікатної дії на шкіру рук.

Досвідчені господині перед пранням сортують речі. Формула порошків для білих тканин посилена відбілювачами та елементами з флуоресцентним ефектом. На кольорових речах такі речовини здатні залишити плями, змінити відтінок. Концентровані безфосфатні засоби для кольорових та чорних тканин зберігають яскравість фарб. Порошки для дитячих речей не мають ароматизаторів та речовин, здатних викликати дерматит чи алергію.