Як в Дніпрі передати показання лічильника електроенергії через Viber та Telegram за лічені хвилини

Настало 1-е число, тому прийшов час жителям Дніпра та області передавати показання електролічильника оператору розподілу. Компанія ДТЕК "Дніпровські електромережі" запевняє, що найбільш зручним та простим у користуванні сервісом для передачі показань є чат-бот у Viber та Telegram. До того ж це швидко. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на пресслужбу компанії ДТЕК "Дніпровські електромережі".

ДТЕК "Дніпровські електромережі рекомендує" всім жителям Дніпропетровщини скористатися чат-ботом у Viber та Telegram для передачі показання лічильника електроенергії за лічені хвилини. Щоб нарахування були фактичними, а не розрахунковими, передавати показання краще в останні 2 дні поточного місяця до 3-го числа наступного. Вчасно передані покази лічильника допоможуть уникнути розбіжностей між розрахованим та фактично спожитим об’ємом електроенергії, а постачальник зможе виставити рахунки тільки за реально використане світло.

Для того, щоб почати користуватися чат-ботом у Viber або Telegram, необхідно:

  • у пошуку месенджера Viber або Telegram ввести "ДТЕК Дніпровські електромережі";
  • пройти процедуру верифікації (для незареєстрованих клієнтів);
  • обрати в меню "передати покази лічильника" та, слідуючи підказкам меню, надіслати інформацію.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що мешканці Дніпропетровщини можуть отримати електронний рахунок за світло у Viber та одразу сплатити його.