В YASNO зробили важливу заяву для тих, хто вчасно платить за світло

В Україні для побутових клієнтів YASNO запустив програму лояльності. Відтепер щомісячна своєчасна оплата рахунків за світло надасть приємні бонуси Програми лояльності YASNOЛОВ. Бонуси можна накопичувати і обмінювати на знижки на товари чи послуги від YASNO та партнерів Програми. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на пресслужбу групи компаній Ясно.

Після запуску Програми усі клієнти - власники особових рахунків автоматично стають її учасниками. Щоб отримувати бонуси достатньо щомісяця вчасно сплачувати рахунки за електроенергію і вони автоматично будуть накопичуватися. Але для того, щоб використовувати бонуси, необхідно один раз активувати Програму. Це просто зробити за посиланням: https://yasno.com.ua/loyalty-program.

За активацію Програми клієнти отримають разово 150 бонусів.

Бонуси від Ясно

Як будуть нараховуватись бонуси для побутових клієнтів:

  • 10% від сплаченої суми рахунку за спожиту електроенергію повертатимуться щомісяця у бонусах, за умови вчасної та повної оплати (оплата рахунку має бути здійснена в сумі не менше ніж 100% від нарахованої та до 20 числа).
    Якщо, наприклад, клієнт вчасно сплатить виставлений йому рахунок за електроенергію на суму 300 грн, то він гарантовано отримає 30 бонусів: 300 x 10%=30 бонусів.

Додаткові бонуси можуть бути нараховані під час проведення рекламних акцій або опитувань в якості подарунка.

На що можна витратити бонуси на старті Програми лояльності YASNO:

  • сплачувати балами до 10% від вартості енергоефективних товарів, представлених в інтернет-магазині Yasno-shop, наприклад, Розумний WATT.
  • щомісяця сплачувати балами до 40% від вартості тарифних планів цифрового ТВ від національного онлайн-кінотеатру, що надає доступ до телебачення, українських фільмів, рейтингових світових кінохітів, мультфільмів і серіалів Sweet.tv

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що YASNO відповідає на ТОП-5 питань дніпрян про "нічний" тариф на електроенергію.