З 8 по 12 липня працює спецбригада. У Дніпрі велике відключення води боржникам (адреси)

У Дніпрі уже з понеділка знову планують відключати воду. Мова йде про боржників. Уже відомі адреси та дні, коли саме заплановані роботи. Про це повідомляє Дніпровська порадниця.

З 08 по 12 липня спеціалізована бригада КП «Дніпроводоканал» буде відключати послугу водовідведення мешканцям багатоквартирних будинків Амур-Нижньодніпровського району міста, які заборгували підприємству 1 065 335,45 грн


Нагадуємо, що відключення проводяться згідно  Постанови КМУ № 1405 від 29.12.2023 р., відповідно до якої уряд зняв мораторій на нарахування штрафів та на припинення надання комунальних послуг абонентам, які мають заборгованість, в регіонах, де не ведуться бойові дії.

Шановні мешканці міста, також нагадуємо, що задля уникнення відключень, просимо погасити заборгованість зручним для вас способом. При відсутності фінансової можливості, КП «Дніпроводоканал» пропонує укласти договір реструктуризації боргу на зручний для вас термін. Щодо укладання договору реструктуризації, звертайтесь до Центрів абонентських послуг ТОВ «ЄРЦ КП» за зручною адресою в розділі Контакти.