З нього би вийшов хороший фахівець: на Донецькому напрямку загинув захисник з Дніпропетровщини Владислав Дюрінський

19 листопада 2023 року поблизу населеного пункту Кліщіївка, що на Донеччині загинув воїн з Дніпропетровщини Владислав Дюрінський. Захисник був командиром відділення мінометної батареї, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на пресову службу "АрселорМіттал Кривий Ріг".

До призову на військову службу під час мобілізації в лютому 2023 року, Владислав працював слюсарем-ремонтником у сортопрокатному цеху № 1 «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Він працював у нас не довго, — розповідає майстер з ремонту устаткування СПЦ-1 Євгеній Попов. — Але встиг себе показати сумлінним працівником. Справа ремонту прокатного устаткування була новою для Владислава. Роботи він не цурався, наполегливо вчився, був спокійним, дисциплінованим. З таким підходом до справи з часом з нього вийшов би хороший фахівець. Почалася війна, і частина людей була вимушено тимчасово виведена на 2/3. Серед них і Владислав Дюрінський. А потім він був мобілізований. Нещодавно надійшла страшна звістка про його загибель. Такі молоді, серйозні люди дуже потрібні.

У загиблого захисника залишилася мама Ірина Володимирівна та сестра Юлія.

Редакція Дніпровської панорами висловлює співчуття родині, друзям і побратимам загиблого Героя.

Також раніше ми писали Рідні просять присвоїти звання Героя та підписати петицію. Андрій Таран з Дніпропетровщини врятував 8 побратимів