Закуска на пікнік: приготуйте лаваш із секретною начинкою

Тонкий лаваш стає для господинь буквально незамінним тоді, коли треба зробити смачний та швидкий перекус. Кожна винаходить свої рецепти приготування рулетиків, конвертиків й навіть пирогів з лавашу. Але ще один метод  точно не буде  зайвим, повідомляє Дніпровська панорама.

Можна робити начинку з м'яса, ветчини, овочів, з того що більш подобається. Але секрет цієї начинки для лаваша - гриби печериці. Заготівлю для цього перекусу можна заздалегідь зробити вдома, а вже прямо на місці пікніка просто зібрати лаваш із грибами та підсмажити. Вийде відмінний перекус без особливої метушні.

Як приготувати лаваш з грибною начинкою

Інгредієнти

  • тонкий лаваш — 200 г;
  • печериці -500 г;
  • цибуля ріпчаста — 100 г;
  • бринза — 200 г;
  • олія соняшникова — 2 ст. л.;
  • сметана — 2 ст. л.;
  • зелена цибуля, пучок — 1/2 шт.;
  • кріп, пучок — 5 шт.;
  • петрушка, пучок – 5 шт.;
  • перець чорний мелений, сіль — до свого смаку.

Спосіб приготування

- Цибулю наріжте півкільцями, гриби — тонкими пластинами.
- Нагрійте олію, додайте цибулю, а потім і гриби. Присоліть і тушкуйте на середньому вогні, поки википить вся рідина. Додайте| сметану і чорний перець, готуйте ще 5-7 хвилин|мінути|. Грибна заготовка готова.
- Бринзу натріть на тертці, додайте дрібно нарізану цибулю, кріп і петрушку. Змішайте. Сирна заготовка готова.
- Кожен лаваш розріжте навпіл. Покладіть чверть грибної начинки, зверху чверть сирної. Щільно загорніть лаваш. Повторіть з усіма лавашами.
- Обсмажте лаваші на вогні з двох боків до утворення скоринки. Їжте блюдо гарячим.

Раніше ми писали про: Секрет свекрухи допомагає готувати сніданок за 10 хвилин. Швидко та смачно