Залишились дружина і дві донечки: у Бахмуті загинув воїн 93-ої бригади "Холодний Яр" з Дніпропетровщини

У Бахмуті Донецької області 1 квітня загинув боєць 93 ОМБр "Холодний Яр" Костянтин Скіба з Кривого Рогу. До війни він працював у культурно-громадському центрі ШELTER+. У загиблого воїна залишилися дружина та дві доньки. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на сторінку у Facebook культурно-громадського центру ШELTER+.

Костянтину було 36 років. У мирному житті чоловік вів активне життя, допомагаючи жителям Кривого Рогу та був частиною родини культурно-громадського центру ШELTER+. Вже ставши на захист Батьківщини у лавах 93-ої бригади "Холодний Яр", криворіжець завоював величезну повагу серед сослуживців і командирів.

"Ми ще скажемо про нього багато слів, але зараз ви маєте знати, що дуже добрий і спокійний по життю Костя за останні місяці став справжнім воїном, який встиг особисто нанести ворогам серйозний урон, в усіх сенсах цього слова. Він завоював величезну повагу серед сослуживців і командирів, був там, в найстрашнішому пеклі цієї війни, підтримкою і натхненням для багатьох. І навіть в свій останній день він реально робив героїчні дії, про які, впевнений, ще стане відомо", - йдеться у повідомленні культурно-громадського центру ШELTER+.

339685138_1577434676111078_8846333646522517684_n

Редакція "Дніпровської панорами" висловлює співчуття рідним та близьким загиблого захисника України.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у бою з російськими окупантами загинув відомий підприємець з Дніпропетровщини.