Залишилися діти і дружина: під Херсоном загинув боєць з Дніпропетровщини

У боях із окупантами біля села Потьомкіне Бериславського району Херсонської області загинув захисник України з Кам'янського Борис Макаренко. Про це повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на соціальні мережі мера Кам'янського Андрія Білоусова.

Від імені всієї громади, Кам'янської міської ради, виконавчого комітету та особисто від себе висловлюю глибокі співчуття рідним та близьким загиблого воїна, поділяючи тяжкий біль втрати. Вічна пам'ять та слава Герою!, - зазначив Білоусов.

Зі слів міського голови, боєць загинув 28 серпня. Борис народився 2 травня 1978 року. У 1996 році він здобув освіту у професійно-технічному училищі №4. З 1999 до 2004 року майбутній захисник України працював в управлінні Міністерства внутрішніх справ у Дніпропетровській області. З 2004 до 2021 року Борис Макаренко продовжував кар'єру на підприємстві Дніпровагонмаш.

16 березня чоловіка мобілізували до лав Збройних сил України. У Бориса залишилися дружина, син, дві сестри та два брати. Прощання із захисником України відбудеться 31 серпня о 09:20 на вулиці Дубініна, 3. Панахида запланована на 10:00 ранку в Козацькій церкві Пресвятої Покрови на вулиці Сергія Слісаренка, 34. Поховають Бориса об 11:00 на Алеї Героїв.

Раніше ми повідомляли: Віддав життя за вільну Україну: на війні загинув боєць з Дніпра