Замість котлет та шашликів. Так смачно м'ясо ви ще не готували

Куряча грудка чудова альтернатива свинині чи яловичині. Взагалі куряче м'ясо вважається  стравою для тих, хто худне. Та й іншим теж підходить. Рецептів існує багато, але є такі, за якими м'ясо виходить дуже смачним, тож треба вибирати, повідомляє Дніпровська панорама.

В курячій грудці міститься багато тваринного білка. Він необхідний підтримки нормального функціонування організму.

Як смачно приготувати курячі грудки

Інгредієнти для смаженої курячої грудки:

  • сметана - 100 г;
  • яйце - шт.;
  • гірчиця - ч. л.;
  • часник - 3 зубчики;
  • сіль - ½ ч. л.;
  • чорний мелений перець - ⅓ ч. л.;
  • паприка - ч. л.;
  • коріандр - ч. л.;
  • куряча грудка - 800 г;
  • соєвий соус - 2 ст. л.;
  • рослинна олія - 30 мл;
  • борошно - 4 ст. л.

Приготування смаженої курячої грудки

- Зубчики часнику потрібно подрібнити на дрібних різцях тертки. У сметану викладаємо подрібнений часник, яйце, гірчицю, сіль, чорний мелений перець, паприку та коріандр. Інгредієнти необхідно ретельно перемішати.

- Курячі грудки треба нарізати вздовж, товщина кожного шматка не більше см. Далі шматки ріжемо впоперек, викладаємо в глибоку миску і заливаємо сметанним соусом.

- У суміш курки та сметанної маси виливаємо соєвий соус, перемішуємо та накриваємо харчовою плівкою. М'ясо треба маринувати в холодильнику кілька годин.

 

У сковороді розігріваємо олію, куряче м'ясо змішуємо з борошном.

У гарячу олію викладаємо шматочки. Обсмажуємо грудку на середньому вогні до золотистої скоринки з обох боків.

Під час обсмажування другої сторони можна накрити сковороду кришкою.

Це гарна заміна звичним котлетам, а також відвареній грудці. Смажене куряче м'ясо поєднується з овочами, рисом, картоплею та іншими гарнірами.

Раніше ми писали  про: Ніхто не здогадається, з чого зроблені роли. Цікава закуска.