Замість нарізок та ковбаси. З найпростішого м'яса готуємо святкове блюдо
Процес приготування простий, а м'ясо, що вийшло, потім можна подавати і з гарніром, і на бутерброди.На приготування цієї страви знадобиться час. Почати слід з вибору м’яса, бажано узяти не морожену свинину на ринку. Для аромату додають у бульйон пряне коріння, сушені трави, пише Дніпровська панорама.
Продукти:
- 2 великі свинячі голяшки
- 3 маринованих огірка
- 3 зубчики часнику
- 1 цибулина
- селера, петрушка, морква, пастернак
- сіль, чорний перець
- желатин.
Готуємо:
М'ясо миємо і перекладаємо в наповнену холодною водою каструлю.
При закипанні білок згорнеться і зверху утворюється піна.
Ця вода нам уже не потрібна, зливаємо її та м'ясо промиваємо ще раз.
У чисту каструлю знову наливаємо воду, додаємо цибулину повністю, селера, петрушку, моркву, пастернак.
Ставимо каструлю на плиту і варимо на повільному вогні без кришки.
На це піде близько трьох годин.
Готове м'ясо розбираємо на волокна, шкіру обережно розрізаємо.
Застилаємо харчовою плівкою форму і викладаємо на неї шкіру.
М'ясо змішуємо з дрібно нарізаними маринованими огірками, подрібненим часником, рубаною петрушкою.
На половину літра м'ясного бульйону додаємо желатин і прогріваємо сумішшю, що вийшла, поливаємо м'ясо.
Перемішуємо та викладаємо м'ясо у форму на шкіру.
Краями закриваємо м'ясо, накриваємо кришкою та під вантажем залишаємо в холодильнику на ніч.
Смачного!
Нагадаємо, раніше ми писали: Готую навіть на сніданок. Ліниві вареники з сиром та вишнею