Замість нарізок та ковбаси. З найпростішого м'яса готуємо святкове блюдо

Процес приготування простий, а м'ясо, що вийшло, потім можна подавати і з гарніром, і на бутерброди.На приготування цієї страви знадобиться час. Почати слід з вибору м’яса, бажано узяти не морожену свинину на ринку. Для аромату додають у бульйон пряне коріння, сушені трави, пише Дніпровська панорама.

Продукти:

  • 2 великі свинячі голяшки
  • 3 маринованих огірка
  • 3 зубчики часнику
  • 1 цибулина
  • селера, петрушка, морква, пастернак
  • сіль, чорний перець
  • желатин.

  Готуємо:

М'ясо миємо і перекладаємо в наповнену холодною водою каструлю.

При закипанні білок згорнеться і зверху утворюється піна.

Ця вода нам уже не потрібна, зливаємо її та м'ясо промиваємо ще раз.

У чисту каструлю знову наливаємо воду, додаємо цибулину повністю, селера, петрушку, моркву, пастернак.

Ставимо каструлю на плиту і варимо на повільному вогні без кришки.

На це піде близько трьох годин.

Готове м'ясо розбираємо на волокна, шкіру обережно розрізаємо.

Застилаємо харчовою плівкою форму і викладаємо на неї шкіру.

М'ясо змішуємо з дрібно нарізаними маринованими огірками, подрібненим часником, рубаною петрушкою.

На половину літра м'ясного бульйону додаємо желатин і прогріваємо сумішшю, що вийшла, поливаємо м'ясо.

Перемішуємо та викладаємо м'ясо у форму на шкіру.

Краями закриваємо м'ясо, накриваємо кришкою та під вантажем залишаємо в холодильнику на ніч.

Смачного!

Нагадаємо, раніше ми писали: Готую навіть на сніданок. Ліниві вареники з сиром та вишнею