Готую навіть на сніданок. Ліниві вареники з сиром та вишнею

Чи знаєте ви, що ледачі вареники – це не тільки сир. Цю страву можна готувати з різною начинкою, наприклад, із вишнями. Саме такі вареники ми й пропонуємо вам сьогодні приготувати. Страва проста, смачна і дуже поживна. Приготуйте вареники за нашим рецептом, і ви будете приємно здивовані кінцевим результатом, пише Дніпровська панорама.

Продукти:

  •  Сир кисломолочний 180 г
  •  Яйце 1 шт
  •  Борошно 3 ст. л
  •  Цукор 2 ст. л
  •  Вишня стакан

вареники

Пpигoтування:

До сиру додати яйце, цукор, борошно і замішати тісто. Тісто буде липнути до рук, так повинно бути, інакше вареники будуть не смачними, не забивайте тісто борошном.

Обваляти тісто в борошні, сформувати ковбаску, притиснути тісто рукою. Викласти ближче до краю вишню. Можна брати і заморожену.

Якщо вишня надто кисла, можна присипати цукром. Накрити другою частиною тіста і сформирувати ковбаску.

Між вишнями поділити ковбаску на частини, можна зробити размітку. Придати гарну форму нашим вареникам.

В киплячу підсолену воду вкинути  вареники і як тільки спливуть, варити ще 1-2 хв. Не довше, інакше розлізуться.

Швидко, смачно і корисно. Подавати зі сметаною, або з соусом.

Нагадаємо, раніше ми писали: 6 видів канапе на Новий рік: від класичних до вишуканих