Заступниця мера Дніпра Ксенія Сушко отримала нагороду від Асоціації міст України

Ксенія Сушко отримала подяку від Асоціації міст України за творення якісного освітнього середовища та активну участь у роботі секції з питань освіти АМУ. Таким чином на всеукраїнському рівні визнали успіхи Дніпра щодо розвитку освітньої галузі. Заступниця міського голови Дніпра, директорка департаменту гуманітарної політики міськради Ксенія Сушко  отримала подяку голови Асоціації міст України за творення якісного освітнього середовища та активну участь у роботі секції з питань освіти АМУ. Її вручив виконавчий директор асоціації Олександр Слобожан. Подяка за підписом голови АМУ Віталія Кличка. Про це повідомляє Дніпровська порадниця з посиланням на пресслужбу міської ради.

Нагадаємо, що у Дніпрі 24-25 жовтня проходить  семінар «Перспективи розвитку освіти: нові підходи та інноваційні проєкти». На захід з’їхались представники понад півтора десятка українських громад.

Семінар «Перспективи розвитку освіти: нові підходи та інноваційні проєкти» триватиме  до 25 жовтня включно. На ньому присутні представники з Києва, Запоріжжя, Харкова, Миколаєва, Черкас, Полтави, Рівного, Кривого Рогу, Варшави, Кропивницького, Маріуполя, Бучі, Кременчука, Помічної, Білої Церкви та Солонянської селищної територіальної громади.


Під час заходу присутні не лише зможуть перейняти досвід Дніпра, а також і обговорити основні нововведення в системі освіти, зокрема і про впровадження третього етапу реформи НУШ — старша профільна школа.

Нагадаємо, раніше ми писали

Філатов закликав громади, що також потерпають від тиску правоохоронців, звертатися до нього по допомогу (відео)