Знаки молодості та краси: хто із зодіакального кола зовсім не схильний до старіння

Астрологи запевняють, що є три знаки Зодіаку, народжені під якими, виглядають значно молодшими за свої роки, а з віком стають тільки кращими. Хто це, докладніше розповість Дніпровська панорама.

Овен

овен

Овен – вічна дитина. Представник цього знаку Зодіаку молодий душею, що не дає йому старіти. Він не помічає свій вік і найчастіше здається набагато молодшим, ніж насправді. Можна сказати, що він просто ігнорує старість, відкладаючи зустріч із нею «на потім».

Діва

дева

Діва - знак молодості та краси, тому не дивно, що підопічні цього зодіакального сузір'я з ранніх років стурбовані своєю зовнішністю та здоров'ям. Складається враження, що Діва пізнала таємниці Всесвіту та знайшла секрет довголіття. На щастя, Діва любить ділитися набутим досвідом, тому до неї можна звернутися по пораду про те, як відстрочити старість і зберегти молодість.

Терези

весы

Планета краси Венера керує Терезами, змушуючи представників цього знака люто боротися з будь-якими ознаками старіння. Маючи вроджену схильність до довгої молодості, а також привабливу зовнішність та витончені риси обличчя, Терези хочуть зберегти все це до кінця життя.

Читайте також: Їх краще не злити: названі найзапальніші знаки Зодіаку