Знаки Зодіаку, яких хлібом не годуй, дай з кимось посваритись

Хороший добрий скандал ніхто не скасовував. Тільки для тонусу, нічого особистого. Як поводяться у сварці найзатятіші Знаки-сперечальники, пише Дніпровська панорама.

Тілець

Перше місце дістається упертим та істеричним Тільцям. Представники цього знака відрізняються яскраво вираженою імпульсивністю та авторитарністю. Вони зовсім не вміють визнавати свої помилки і завжди прагнуть переконати тих, що оточують у своїй правоті. Правда, як правило, в ролі друзів Тільця ніхто довго не затримується. Упертий знак дуже легко спалює всі мости, якщо вважає, що близька його людина не підтримує. Але за жорсткою оболонкою Тільця ховається дуже чутлива дитина. Таких людей дуже легко образити, а потім знову здобути довіру. Але якщо комусь вдасться пробратися крізь захисну стіну Тільця, він здобуде вірного друга на все життя.

Овен

Головна гідність Овна в тому, що він чесний, як мати Тереза. А хороша новина полягає в тому, що вивести його з себе практично нереально, тому що терпіння він, мабуть, теж запозичив у неї. Баран бараном, коротше кажучи.

Погана новина – якщо ти таки його доведеш, то отримаєш біг бадабум, падіння Тунгуського метеорита та Перл Харбор в одному флаконі.

Друга погана новина: Овен діє за принципом "бачу мету - не бачу перешкод". Тобто поки він не переїде тебе асфальтоукладачем або не скине до Москви-річки із зацементованими в тазі ногами, не заспокоїться.

Водолій

Щоб посваритися з Водолієм, потрібно мати терпіння, вагон вільного часу і геть-чисто відсутнє почуття самозбереження. По-перше, тому що він подобається практично всім, по-друге, має винятковий талант обчислювати слабкі сторони противника по руху брів і становищу Венери і злодійсько цим користуватися.

Крім того, у водолійських друзях неодмінно виявиться помічник окружного прокурора, кримінальний авторитет, рок-зірка і твоя мама, які, піддавшись його жахливій чарівності, перетворять твоє життя на веселощі гірші за мексиканський серіал.

Діва

Діва – найнелюдніший і найжорстокіший знак Зодіаку, який навіть у стані мирного співіснування кошмарить усіх оточуючих тим, що вона ідеальна, а всі довкола можуть піти та втопитися. А якщо тебе попало з нею посваритися, то краще відразу її вбий. Або самогубися.

Посміхатиметься тобі в обличчя, прикидаючись, що не хоче сваритися, а насправді малювати в розумі чарівні картини того, як закопує тебе живцем у радіоактивній зоні. До речі, більшість маніяків-психопатів – це якраз Діви. Інформація, так би мовити, до роздумів.

Нагадаємо, раніше ми писали: Алмазні бризки та галасливі струмені: у Дніпрі запрацював фонтан «Лілія» (фото, відео)