Знову з графіками: НЕК «Укренерго» повідомила про віключення світла 21 травня

За інформацією НЕК «Укренерго» сьогодні з 00:00 та впродовж доби по всій території України для промислових та побутових споживачів будуть діяти графіки погодинних відключень. Вони можуть бути застосовані при перевищенні визначених обсягів лімітів споживання, які диспетчерський центр НЕК «Укренерго» вже довів до кожного обленерго, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інформацію, коли саме будуть застосовані відключення, можна дізнатись в кабінеті споживача, на офіційних сайтах обленерго, а також на їхніх сторінках у соцмережах.

Споживачі м. Дніпро можуть знайти інформацію про відключення електрики на сайті приватної енергетичної компанії ДТЕК: https://www.dtek-dnem.com.ua/ua.

А також на сайті приватної енергетичної компанії ЦЕК: https://cek.dp.ua/index.php/nashi-novyny/775-grafiki-stabilizatsijnikh-pogodinnikh-vidklyuchen-dlya-pobutovikh-i-yuridichnikh-spozhivachiv-m-dnipro-2 чи у телеграм каналі підприємства: https://t.me/cek_info.

Як повідомили в НЕК «Укренерго» головна причина застосування заходів обмеження – наслідки ракетних ударів ворога по українських електростанціях. З 22 березня по 8 травня росіяни п’ять разів цілеспрямовано атакували всі великі теплові та гідроелектростанції. Через значні пошкодження вони не можуть виробляти стільки ж електроенергії, як до початку атак.

Також відомо, що у зв'язку з проведенням планових робіт приватною енергетичною компанією ЦЕК, сьогодні, 21 травня з 08:00 до 17:00 у Дніпрі буде припинено подачу електроенергії за такими адресами:

  • вул. Братів Горобців (Дмитра Кедріна): 36; 
  • вул. Робоча: 79-85 (непарні).

А з 08:00 до 18:00 за адресами: 

  • вул. Незалежності: 8, 14, 18-Б, 20, 22-А, 24, 28, 30, 32.
  • вул. Надії Алексєєнко: 104.

Всю інформацію про відключення світла приватною енергетичною компанією ЦЕК можна знайти у телеграм каналі підприємства – https://t.me/cek_info.

Також раніше ми писали Масштабне відключення 21, 22, 23 травня. У Дніпрі та області не буде світла (адреси)