Ціни можуть шокувати. Скільки коштує букет у Дніпрі (фото)

Вже у понеділок у Дніпрі розпочнеться навчальний рік, багато школярів вперше за довгий час побачать своїх вчителів не на екрані монітора. І, звичайно, дітям захочеться зробити приємне своїм наставникам, привітати, подарувати квіти. Про те, скільки коштуватиме покупка букета, пише Дніпровська панорама.

ціни на квіти Дніпро
Тих, хто довго не цікавився цінами на квіти, вони можуть, м'яко кажучи, шокувати. За два роки квіти добряче подорожчали.
Так, букет звичайних айстр (щоправда, досить великий) продається за 70 грн.

ціни на квіти Дніпро
Композиції з більш "елітних" квітів стартують від 300 грн. Якщо, наприклад, у букеті зустрічаються троянди, то на суму менше тисячі можете не розраховувати.

ціни на квіти Дніпро

ціни на квіти Дніпроціни на квіти Дніпро

Ще є варіант скласти композицію із квітів, які продаються поштучно. Так, одна гербера коштує 40-60 грн., гілка хризантеми – 50-60 грн.

ціни на квіти Дніпроціни на квіти Дніпро

ціни на квіти Дніпро
За невелику троянду просять 50 грн., залежно від довжини стебла та величини бутону ціна варіюється в середньому від 70 до 200 грн.

ціни на квіти Дніпро

Донат замість квітів. Дітей та дорослих закликають до акції

Безумовно, це гарна традиція – дарувати квіти вчителям до початку навчального року, але цього року багато колективів шкіл, ліцеїв, вишів просять цього не робити. Вони підтримали ініціативу "Донат замість квітів" та закликають дітей та їхніх батьків задонатити гроші на потреби українських військових, адже "квіти зав'януть, а гроші допоможуть прискорити нашу перемогу".

ціни на квіти Дніпро

Також раніше ми писали Майже як до війни: у Дніпрі змінились ціни на овочі (фото)