З'ясовувати відносини слід вже після перемоги: Марія Пінчук підтримала Геннадія Корбана

Марія Пінчук, бізнесвумен, піарниця, засновник благодійного фонду "За дітей", дочка міліардера та філантропа Віктора Пінчука, у своєму Facebook висловилася щодо скандалу з припиненням українського громадянства Геннадія Корбана, повідомляє Дніпровська панорама.

Марія Пінчук зауважила, що рідко користується соцмережами, але про цю ситуацію мовчати вона не в змозі. 

- Мій пост не стандартне воззвання до захисту Геннадія Корбана. Він, я впевнена, і сам кого хочеш може захистити, - пише Пінчук. - І тим більш, не хочу нікого засуджувати у тому, що відбувається щодо позбавлення його громадянства рідної країни.

Однак бізнесвумен та благодійниця зазначила, що у країні йде війна. І зараз слід відкинути боротьбу за вплив, та об'єднатися заради перемоги та миру на нашій землі:

- Позбавлення Геннадія Корбана громадянства і відповідно позбавлення його можливості продовжувати свою роботу як керівнике ТерОборони та захисту Дніпра, Дніпропетровської області, участі у підтримці інших областей, що знаходяться на передньому краю оборони України - це дестабілізація оборонного потенціалу як Дніпропетровської області, так і України в цілому. Я не в праві когось повчати, але чи не слід з'ясовувати відносини вже після НАШОЇ ПЕРЕМОГИ?!!!

Раніше ми писали: Відомий журналіст Юрій Бутусов розповів, про що говорить ситуація з позбавленням громадянства Корбана

Також ми повідомляли: Прориву кордону у стилі Саакашвілі не чекайте: Геннадій Корбан розповів про подальші дії