Чи варто у п'ятницю в Дніпрі брати з собою парасольку (Карта)

Ранок у Дніпрі у п'ятницю, 16 червня буде безхмарним, і до кінця дня небо лишатиметься ясним. Без опадів. Проте на решті території України погода очікується різноманітною, від прохолодної на Заході до спеки - на Півдні, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на прогноз синоптика Наталі Діденко.

За її словами, завтра на Заході +17 +22 градуси, у Хмельницькій і Тернопільській областях трохи вище – до +20 +24.

Майже спека – у південній частині, +24 +29 градусів. У східних областях +22 +25. У північній частині та в центральних областях +23 +27 градусів. Дощі з грозами і подекуди навіть сильні зливи 16 червня пройдуть в західних областях України, – уточнила Діденко.

Місцями локальні дощі передбачаються на Сході країни та в Приазов’ї, на решті території – суха погода із сонячними проясненнями.

погода 16 червня

Прогноз на 16 червня від Укргідрометцентру

Синоптики Укргідрометцентру прогнозують у західних областях помірні, а місцями значні дощі, можливі грози. Температура вночі +10 +15, вдень +18 +23 (на високогір’ї Карпат вночі +6 +11, вдень +12 +15).

На решті території країни без опадів, лише вдень на південному сході країни, у Житомирській та Вінницькій областях невеликий дощ, гроза. Нічна температура +13 +18, денна – до +23 +28.

Нагадаємо, раніше ми писали: Никифор Зелений В'юн. Чому сьогодні не можна згадувати про померлих