Ціни у 3 рази вище: що відбувається в окупованому Херсоні (фото)

З початку окупації Херсону у місцевих жителів постала проблема з можливістю дістати звичайні до початку війни товари. Як повідомляють у соцмережах, більшість продуктів харчування та побутових товарів, які продаються в магазинах, були вироблені та завезені до початку вторгнення, але навіть на них ціни значно зросли. Наскільки зараз ціни в окупованому Херсоні вищі, ніж в інших областях України - розкаже Дніпровська Панорама.

На першому фото - ціни на солодощі в криворізьких АТБ, на другому - у херсонських АБЦ (ті ж АТБ, але вкрадені рашистами).

Так, станом на 25 липня в Україні вафлі "Рошен" коштують 33,50 грн. В окупованому Херсоні ціни на такий продукт на 153% більше - 85 грн. А от печиво "До кави"  в херсонських супермаркетах коштує на 170% дорожче, ніж в Україні. 

photo_2022-07-25_14-15-36

Фото з Telegram-каналу Свої. Кривий Ріг

Схоже, окупанти розікрали екпортні контейнери з солодощами Roshen. Судячи по маркуванню, вафлі не доїхали до Ізраїлю. Проте за таку ціну їх навряд чи куплять й херсонці.

Також під українськими вивісками окупанти торгують російськими товарами за цінами, що перевищують довоєнні вдвічі, а то й утричі.

Єдине, що подешевшало в Херсоні - фрукти та овочі, оскільки їх звідти вивозять лише до окупованого Криму.

абц

Читайте також Шампунь за 600 гривень: в окупованому Херсоні ціни б'ють рекорди