"Дніпрогаз" пропонує послугу з технічного обслуговування внутрішніх газопроводів

Серед побутових споживачів Дніпра послуга з технічного обслуговування внутрішніх газових мереж користується попитом вже не перший рік.

Для того, щоб споживати блакитне паливо безпечно, необхідно систематично проводити технічне обслуговування газових мереж у власному будинку чи квартирі.

Допоможуть у цьому досвідчені фахівці АТ «Дніпрогаз». Тисячі задоволених дніпрян вже не переймаються про безпеку під час приготування їжі, підігріву води чи опаленні будинку. Серед них і дніпрянин Сергій, який вже отримав комплексну послугу з технічного обслуговування внутрішніх газопроводів.

«У цей будинок ми з родиною заселилися нещодавно. В першу чергу вирішили перевірити систему опалення в ньому, адже безпека понад усе, - розповідає Сергій. - За допомогою звернулися до «Дніпрогазу». Майстер виконав роботи досить швидко та якісно, а також надав мені акт виконаних робіт. Тепер я на 100% впевнений, що все в нормі».

Уклавши договір на технічне обслуговування газових мереж з «Дніпрогазом», клієнт гарантовано отримує послугу, яка включає обстеження внутрішніх газопроводів на предмет витоків палива, приладовий контроль на щільність з’єднань, перевірку герметичності футлярів, змащування запірних пристроїв, усунення витоків на муфтових з’єднаннях.

Для кваліфікованого надання послуги з ТО газових мереж фахівці «Дніпрогазу» мають усі необхідні дозволи та ліцензії, багаторічний досвід та спеціалізоване сучасне обладнання.

Оплата за надану послугу здійснюється виключно у безготівковій формі.

Не зволікайте - замовляйте послугу з технічного обслуговування внутрішніх газових мереж у 104.ua Клієнтських просторах нашого міста або через Контакт-центр за номерами: 056 78 78 104 та 067 62 63 104.