До Дніпра рухається циклон Lambert: якою буде погода 26 червня

У Дніпрі 26 червня буде затяжний дощ з грозами та шквальним вітром, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на синоптикиню Наталку Діденко.

Циклон Lambert накриє східні та південно-східні області України, також  Полтавщину, Черкащину. Дощі не оминуть північ та захід нашої країни.

Температура повітря впродовж дня коливатиметься в комфортних межах, передбачається +21+26 градусів, на півдні +25+30, на північному сході повітря свіжіше, +18+22 градуси. 

Проте така дощова погода буде недовго. Насолоджуйтеся помірним тепло, на початку липня очікується спека. 

За даними Дніпропетровського регіонального центру з гідрометеорології у понеділок у Дніпрі буде мінлива хмарність. Вночі невеликий, вдень помірний короткочасний дощ, гроза. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 14-19, вдень 21-26.

циклон

Насолоджуйтеся літом, поки є така можливість. Бо скоро прийде холодна пора року і замість легкого одягу та сонячних окулярів прийдеться надягати теплий одяг та завжди носити з собою парасольку.

Нагадаємо, раніше ми писали, що прогноз погоди у Дніпрі на вихідні. Синоптики пояснили, скільки ще втримається спека та коли чекати зниження температури.