Дощ, град та грози. До Дніпра наближається синоптичне літо (мапа)

У Дніпрі, скоріш за все, доведеться рятувати все що встигли посадити в садах та на городах. Синоптики прогнозують надзвичайні опади найближчими днями. Якщо уважно подивитися на метеорологічні мапи, можна зробити й свої висновки, але підготуватися все ж не буде зайвим, передає Дніпровська панорама з посиланням на інформацію Дніпропетровського регіонального метеоцентру та Українського гідрометцентру.

 Універсальний прогноз бачимо на сайті Українськго гідрометцентру:

Хмарно з проясненнями. Вночі у східних, південних, центральних та Сумській областях місцями невеликі короткочасні дощі, на решті території без опадів; вдень в Україні, крім західних та Житомирської областей, помірні короткочасні дощі, місцями грози,У південних та центральних областях подекуди град і шквали 15-20 м/с, - пишуть синоптики.

Вітер  прогнозують північно-східний, східний, 5-10 м/с.

карта погоды 23

 

Прогноз погоди по місту Дніпро та по Дніпропетровській області  на найближчі дні надає регіональний центр.

23 травня: хмарно з проясненнями. Невеликий дощ, вдень місцями гроза. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 11-16, вдень 21-26. 
24 травня: хмарно з проясненнями. Вночі невеликий, вдень помірний дощ, місцями гроза. Вітер східний, 5-10 м/с. Температура вночі 11-16, вдень 21-26. 
25 травня: вночі невеликий, вдень помірний дощ. Температура вночі 12-17, вдень 22-27. 
26 травня: невеликий дощ. Температура вночі 12-17, вдень 22-27.

Раніше ми писали про: Проливні дощі не змінять африканську спеку. Прогноз погоди у Дніпрі (Карта, відео)