«Дуже дякуємо за те, що в такий скрутний час про нас не забувають»: мешканці Авіаторського отримали гуманітарну допомогу від «Благодійного фонду «Геннадія Гуфмана»

«Благодійний фонд «Геннадія Гуфмана» продовжує підтримувати тих, хто цього найбільше потребує: самотніх, літніх, людей з інвалідністю, багатодітні родини. З початку війни «Благодійний фонд «Геннадія Гуфмана» організував адресну допомогу продуктовими наборами.

Сьогодні волонтери фонду приїхали до селища Авіаторське у Дніпрі. Сюди вони привезли продуктові набори. Місцеві вдячні, говорять, що така допомога дуже потрібна і важлива в непростий час.

У мене дружина з інсультом, паралізована, інвалід першої групи. Мене запросили отримати гуманітарну допомогу від «Благодійного фонду «Геннадія Гуфмана». Це суттєва підтримка для нас, бо лише сама пенсія, а витрати великі, зокрема, на памперси, ліки. Аби щось придбати потрібно витрачати час, а за дружиною я один доглядаю. Ця допомога для нас вкрай важлива. Я не побоюся від усього нашого містечка сказати: «Дуже дякуємо за те, що в такий скрутний час про нас не забувають, – розповідає житель містечка Олександр Бабенко.

IMG_20220804_202943_778

Мешканці Авіаторського добре знайомі з «Благодійним фондом «Геннадія Гуфмана»: відчули його турботу ще під час пандемії COVID-19. Тоді Центр соціальної відповідальності загалом допоміг понад 30 тисячам самотніх людей по всій Дніпропетровщині. 

Мешканка Авіаторського Людмила Федорівна згадує початок війни, коли ракети вдарили по аеропорту Дніпра:

Зараз забагато стресів для людей, особливо для дітей. Всі у нас відчувають, що дійсно йде війна. Перші ракети 24 лютого вдарили по аеродрому, це зовсім близько від нас. Шибки повилітали у багатьох, всі з квартир повиходили на вулицю, звичайно, люди злякались. Всі у напрузі. Хочу висловити велику подяку Геннадію Гуфману, який приділяє нам увагу і надає впевненість у тому, що нас не залишать наодинці зі своїми думками, зі своїми трагедіями. Не забувають нас, приділяють увагу, йдуть назустріч, завжди допомагають, відгукуються.

IMG_20220804_202947_569

За словами волонтерки Ірини Хижняк, «Благодійний фонд «Геннадія Гуфмана» працює три роки і системно надає адресну підтримку найбільш незахищеним: це самотні люди, пенсіонери, люди з інвалідністю, матері-одиначки, багатодітні родини. Від початку війни фонд надав підтримку понад 50 тисячам жителів Дніпропетровської області.

IMG_20220804_202949_592

Також з лютого цього року за підтримки «Благодійного фонду «Геннадія Гуфмана» в Дніпрі та низці об’єднаних громад області у створених центрах для вимушених переселенців прихисток та все необхідне для життя надано 5 тисячам сімей з Донецької, Луганської, Херсонської, Харківської, Запорізької областей.

за матеріалами Дніпро TV