Дві маленькі донечки більше не обіймуть татка. Героїчно загинув солдат з Дніпропетровщини

Війна продовжує забирати життя найкращих синів України… До П’ятихатської громади надійшла звістка про непоправну втрату - загинув наш Захисник, солдат Олег Остапук. Йому було лише 38 років, повідомляє Дніпровська панорама. 

Остапук Олег Вікторович народився 7 вересня 1984 року в селі Осикувате П’ятихатського району. 

Закінчив 9 класів Зорянської школи, повну загальну середню освіту здобув у Нерудстальській середній школі. Навчався в будівельному училищі в колишньому місті Дніпропетровськ, а потім здобув спеціальність агронома в Ерастівському технікумі Дніпропетровського Державного університету. Працював в АВ ТОВ «Агроцентр К».

Призваний на військову службу під час мобілізації на підставі Указу Президента України № 69/2022 від 24 лютого 2022 року Третім відділом у місті П’ятихатки Кам’янського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки 03 березня 2022 року. Проходив службу на посаді навідника.

17 березня 2023 року виконуючи бойове завдання на території Харківської області, відданий військовій присязі на вірність українському народові, мужньо виконавши військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність, ГЕРОЇЧНО ЗАГИНУВ від отриманих поранень не сумісних із життям.

У Воїна залишились мати, дружина, дві доньки, брат.

Низько схиляємо голову в глибокій скорботі перед світлою пам’яттю Героя та висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Захисника України, який героїчно боронив нашу землю.

Герої не вмирають!
   
Про дату і час прощання з Олегом буде повідомлено додатково.

Редакція сайту Дніпровська панорама  висловлює щирі співчуття рідним та близьким Загиблого. 

Нагадаємо, раніше ми писали

У лікарні Дніпра унаслідок важкого поранення помер воїн з Тернопільщини