Філатов: «Дніпро забезпечує армію приладами нічного бачення. Усю техніку для фронту купують за запитами оборонців»

Українським захисникам потрібно більше приладів нічного бачення. Дніпро продовжує системно забезпечувати бійців всім необхідним. Саме потреби військових лежать в основі комплексних закупівель приладдя, тож цей список постійно оновлюється та розширюється, повідомляє Дніпровська панорама

«Це чергова партія приладдя, що допоможе нашим бійцям не тільки бити ворога, а також організовувати свою роботу», — повідомив міський голова Дніпра Борис Філатов. 

врус2

Нині армійці отримали ще 25 комплектів бінокулярів нічного бачення. Вони водонепроникні, з міцним корпусом, але водночас легкі та компактні. Також різним підрозділам ЗСУ надали 245 ноутбуків і ще майже 200 одиниць іншої комп’ютерної техніки.

Оборонці кажуть: все це — велика допомога. «Зараз бойові дії — це багато в чому війна технологій. Мати на озброєнні такі прилади нічного бачення знадобиться як розвідникам, так і просто піхотинцям. Наша вдячність від керівництва за те, що народ нам допомагає», — сказав офіцер ЗСУ Олександр. 

врус3

Мер Дніпра Борис Філатов наголосив — місто і далі підтримуватиме військових автівками та технікою. «Це позиція моя і всіх дніпрян. Разом, і Перемоги!» — додав Філатов.
 врус1