Гендиректор АТБ Борис Марков привітав з Днем працівників торгівлі

Сьогодні в Україні традиційно відзначають День працівників торгівлі.

Професійне свято всіх, хто працює в одній із найважливіших галузей вітчизняної економіки. Свято, яке для нас завжди займало особливе та почесне місце.

24 лютого, у нашу велику родину АТБ, як й у дім кожного українця прийшла жахлива та руйнівна війна. А разом з нею, ми опинились на передовій, на вістрі гуманітарного фронту країни.

Без перебільшень, але ми стали своєрідним фундаментом української продовольчої безпеки
Нажаль, на цьому власному фронті ми несемо втрати. Понад ста наших колег та друзів отримали поранення, більше півсотні – загинуло. Та цей сумний відлік поки ще не закінчено. Вічна пам'ять та слава усім нашим Героям-захисникам!

Незважаючи на всі виклики та труднощі, ми гідно тримаємо стрій!

Продовжуємо свій розвиток, відкриваємо нові магазини, поступово відновлюємо свою діяльність у звільнених від окупації регіонах. Впроваджуємо сучасні сервіси, реалізуємо десятки соціальних проектів та надаємо сотні тон гуманітарної допомоги нашим військовим та переселенцям.

Все це - безсумнівна заслуга нашої великої команди!

Нашої згуртованої родини АТБ!

Я пишаюсь тим, що близько 25 років є частиною цієї родини та працюю поряд з найкращими професіоналами своєї справи!
Я щиро вдячний кожному з вас, хто, працюючи у надважких умовах, допомагає один одному долати труднощі! Кожному з вас, хто своєю кропіткою працею, крок за кроком наближає нас до такої жаданої Перемоги!!

Дякую вам за вашу самовідданість та професіоналізм!
Дякую вам за вашу витримку, мужність та стійкість!

Зі святом!

295825423_1186911008765556_9100049332644152018_n