У Дніпрі жінки обносять квіткові клумби на світанку (Відео)

Сьогодні, 27 липня, від мешканців Придніпровська надійшла інформація, що під час комендантської години двоє жінок крадуть квіти. Про це детальніше розповість Дніпровська панорама з посиланням на відповідну публікацію.

Так, стало відомо, що вчора близько 4:30 ранку дві жінки вирізали квіти на прибудинковій території по вул.Немировича-Данченко. У мережі відзначають, що ці чудові клумби із двору висадила одна жінка похилого віку за свої кошти й кошти ОСББ, вклала душу, сили та колосальну кількість часу.

На жальнедобросовісні місцеві жительки вирішили, що мають право нахабно рвати цю красу і демонструвати своє зневажливе ставлення до праці інших. 

Є персонажі, для яких немає нічого святого, поклавши болт на чужу працю, вони роблять такі вчинки. Є люди, які повертають втрачені телефони, займаються волонтерством, допомагають тваринам, захищають країну, а є гівно, яке рве квіти на клумбах. Знайте героїнь, це чиясь сусідка, подруга, мама. Хто впізнає і надасть цінну інформацію - буде винагорода, - йдеться у повідомлені. 


 Читайте також: Обносила клумби та продавала квіти: у Дніпрі спіймали бізнес-леді нового покоління