Хрумкі зовні, соковиті всередині. Пиріжки "Бомбочки" з сиром та помідорами

Смачні маленькі пиріжки "Бомбочки" з сиром та помідорами. Побалуйте себе та своїх близьких золотистими круглими пиріжками. Запевняю вас, що такі бомби сподобаються всій родині. Такі закусочні пиріжки легко можна подавати на святковий стіл у вигляді закуски або брати на природу, перекусити, пише Дніпровська панорама.

Для тіста:

  • Борошно - 350 г + 50 г для посипання столу
  • Окріп - 200 мл
  • Цукор – 1 ч. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Олія соняшникова - 4 ст. л.

Для начинки:

  • Сир - 200 г
  • Кріп - 1 пучок
  • Часник - 2 зубчики
  • Помідори маленькі – 6 шт.
  • Сіль за смаком

Приготування:

У мисці з'єднати окріп, сіль, цукор, олію, заважати до розчинення цукру та солі. Додати борошно і швидко замісити гладке тісто, не туге. Накрити рушником, дати настоятися 30 хвилин.


Висипати в миску сир, додати посічений кріп, часник, пропущений через прес, трохи солі. Виделкою все добре перемішати.

Стіл посипати борошном, тісто розділити на дві рівні частини, розкачати качалкою в тонкий пласт обидва шматки тіста. На одному шарі тесту склянкою відзначити місце для начинки. Викласти трохи сиру та кружечок помідора. Накрити другим пластом тіста.

Притиснути склянкою так, щоб начинка виявилася по центру. Таким чином вирізаємо пиріжки. Обрізання тіста прибрати, перемісити без борошна в грудку, і далі робимо з нього пиріжки за тим же принципом.

Смажити пиріжки на олії, на середньому вогні, з двох сторін, до золотаво-коричневого кольору.
Готові пиріжки подавати теплими.

Смачного!

Нагадаємо, раніше ми писали: Чому не можна сидіти на розі столу