Манікюр на короткі нігті. Новинки та ідеї весняного дизайну 2023

Короткі нігті не привід для того, щоб відмовляти собі в задоволенні зробити гарний манікюр. Тим більше що останнім часом з'явилося багато креативних ідей дизайну коротких нігтів, пише Дніпровська панорама, посилаючись на Главред.

Відмовившись від навмисне екстравагантного дизайну нігтів у вигляді довгого манікюру, багато модниць на сьогоднішній день віддають перевагу чудовому дизайну коротких нігтів.

Пропонуємо вам вийти за рамки мінімалізму, який правив бал попередні кілька сезонів. Настав час дати волю своїм емоціям і дозволити яскравим фарбам розлитися на ваших нігтях. І не хвилюйтеся, навіть натяку на вульгарність не буде, адже короткі нігті – це той унікальний випадок, коли ні блиск, ні малюнок, ні крик картини не зіпсують.

Весняний манікюр на короткі нігті 2023 року повинен надихати, радувати око і стати магнітом для оточення, і тепла пора цьому всіляко сприяє.

Ми сьогодні розповімо вам про те, який манікюр найкраще виглядає на коротких нігтях, а у нашій фотогалереї ви знайдете актуальні зразки для натхнення.

Отже, який можна зробити манікюр на дуже короткі нігті – 4 варіанти для чудового настрою:

Манікюр на короткі нігті ніжний

Якщо душа потребує романтики, то нехай на ваших нігтях розливаються ніжні барви. Зокрема, ви можете пофарбувати нігті світлим жовтим лаком – вийде сонячний манікюр, від якого складно відірвати погляд.

манікюр на короткі нігті

Жіночний манікюр на короткі нігті

Для тих, хто хоче наголосити на жіночності, найкращим рішенням стануть квіткові малюнки на нігтях. Головне, не перегнути ціпок – повністю всипати квітами нігті не потрібно. Достатньо намалювати квіти на одному-двох нігтиках.

манікюр на короткі нігті

Незвичайний манікюр на короткі нігті

Якщо сприймати нігті як полотно, то ви можете намалювати на них все, що хочете – абстрактні малюнки, незвичайні візерунки та геометричні фігури. Дайте волю фантазії та на ваших руках з'явиться шедевр.

манікюр на короткі нігті

Класичний манікюр на короткі нігті

Червоний лак має неймовірну властивість - вмить він здатний додати образу родзинку. Тому навіть у домашніх умовах ви можете зробити дуже красивий манікюр на короткі нігті червоний. Навіть не сумнівайтеся: результат вас приємно здивує.

манікюр на короткі нігті

Також вас можуть надихнути такі ідеї:

манікюр на короткі нігті

манікюр на короткі нігті

манікюр на короткі нігті

манікюр на короткі нігті

манікюр на короткі нігті

Нагадаємо, раніше ми писали: Ресторани McDonald's у Дніпрі готуватимуть за новими рецептами