Блокує емоції та амбіції: кому із знаків Зодіаку не можна носити срібло

Деяким знакам Зодіаку протипоказано носити срібло. Від прикрас із цього дорогоцінного металу не тільки псується настрій, а й можуть траплятися лиха та нещастя. Краще замінити срібло іншим дорогоцінним металом чи біжутерією. Про це розповість Дніпровська панорама.

Телець

телец

Тільцям варто вибирати інші прикраси, оскільки срібло може блокувати їхню енергію. А це перешкоджатиме виконанню завдань та негативно впливатиме на загальну продуктивність. Астрологи рекомендують відмовитися від кілець і ланцюжків з цього металу і віддати перевагу яскравішим прикрасам, які підкреслять ваш характер.

Скорпіон

скорпион

Скорпіон як розумний, а й наділений магічними здібностями. Представники цього знаку зодіаку достеменно знають, чого хочуть і завжди готові на подвиги. Скорпіонам не можна носити срібло, бо може виникнути дисбаланс. Цей дорогоцінний метал робить їх вразливими та приховує сильні сторони

Лев

лев

Часто причина того, що ви не можете досягти фінансових успіхів, ховається у срібних прикрасах. Вони блокують емоції та амбіції, які дуже важливі для професійного зростання.

Читайте також: Озолотяться у травні. Знаки зодіаку, на яких гроші посипляться з неба