Ресторани McDonald’s будуть готувати за новими рецептами

В оновлених ресторанах фастфуду McDonald’s обіцяють оновити й деякі рецепти. Почнуть із самих популярних, передає Дніпровська панорама з посиланням на сайт компанії.

 Перший "спойлер" у низці змін рецептів - це додавання більше соусу у бургери. БігМак обіцяє бути смачнішим.

бігмак

Американська мережа ресторанів швидкого харчування McDonald’s внесе незначні зміни до рецептів приготування й інших страв.

мак

Оновлені бургери вже продаються в Австралії, Канаді, Бельгії та на заході США. З 2024 року вони будуть доступні на всій території США. А потім й звичайно у всіх ресторанах McDonald’s у світі.

У Дніпрі готуються до відкриття декілька Маків

Новина про зміни в способі приготування низки бургерів не стосується Дніпра

У Дніпрі готуються до відкриття декілька Маків. Ймовірно, у дизайні залів ресторанів також відбудуться зміні. Вони стануть ще затишніше  й зручніше, сподіваються шанувальники закладів швидкого і смачного харчування.

Mак у Дніпрі

Нагадаємо, що до початку повномасштабного вторгнення мережа McDonald’s налічувала 109 ресторанів у 24 містах країни, всі вони після 24 лютого були закриті з міркувань безпеки.

бигмак

З 20 вересня 2022 року McDonald’s розпочав поетапне відкриття ресторанів в Україні. Станом на 30 березня у мережі працюють 73 ресторани.

Раніше ми писали про: Ресторан МакДональдс на Перемозі активно готується до відкриття (Фото)