Командира Четверікова хоронило все місто. Загинув боєць з Дніпропетровщини

Знову втрати в Новомосковському районі Дніпропетровської області. Люта війна забрала життя захисника Олександра Четверікова, передає Дніпровська панорама.

Війна приносить із собою чимало горя і біди. Кращі сини і доньки України віддають життя за свободу і незалежність нашої держави, мир і спокій у ній...

У місті Новомосковськ вшанували пам’ять та провели в останню путь воїна-героя, Захисника України.

Молодший лейтенант, командир танкового взводу роти вогневої підтримки Четверіков Олександр Дмитрович, 1992 р.н., загинув в бою з рашистськими загарбниками, захищаючи украінську землю 15 травня 2023 року біля населеного пункту Іванівське Бахмутського району Донецькоі області, виявивши стійкість, мужність та героїзм.

Сашко був справжнім патріотом України, досвідченим командиром, мужнім воїном і вірним побратимом, а ще - чудовим сином, братом, хорошим і вірним другом, порядною людиною, здатною завжди прийти на допомогу.

Загинув боєць з Дніпропетровщини

На фронті він з перших днів повномасштабної війни, в ЗСУ перебував з 2014 року, учасник АТО.

У воїна - героя залишилась мати та батько, брат Руслан - учасник оборони Азовсталі наразі перебуває в рашистському полоні.

Низько схиляємо голови в глибокій скорботі перед світлою пам’яттю воіна - героя та висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким Захисника України.

Вічні йому Слава і Шана!

Вічна Пам‘ять і вічна Слава всім полеглим за Україну!
Пам‘ятаємо кожного !
Слава Україні Героям Слава!

Загинув боєць з Дніпропетровщини

Нагадаємо, раніше ми писали

Воїну Павлу Павелку з Дніпропетровщини було лише 30 років. Дружина, син, мати, брат і бабуся втратили найріднішу людину