Микола Лукашук прокоментував можливість наступу на Кривий Ріг

У вечірньому зверненні 158 дня війни голова облради Микола Лукашук прокоментував інформацію про те, що росіяни готуються до наступу зі сторони Кривого Рогу, пише Дніпровська панорама.

Хочу заспокоїти мешканців міста і прикордонних населених пунктів: завдяки зусиллям ЗСУ, а також обласної, районної, міської військових адміністрацій та органів місцевого самоврядування всі підступи до Криворізького району надійно захищені. Збудовано опорні пункти, фортифікаційні споруди, вирито десятки кілометрів окопів. Так само, як і на всіх інших напрямках. Військові знають свою справу, - написав він. Та водночас закликав не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

Голова облради запевнив, що область надійно укріплена. Органи місцевого самоврядування працюють, виконують свої функції і допомагають військовослужбовцям. Для обороноздатності Дніпропетровщини зроблено все можливе. Херсонський, Харківський, Донецький, Запорізький напрямки – під контролем Збройних сил. 

Розумію, що всім зараз важко. Можливо, комусь здається, що ця війна ніколи не закінчиться. Втім ворог того і хоче – щоб українці зламалися. Тому окупанти своїми обстрілами влаштовують нам терор, намагаються посіяти паніку, «працюють» на інформаційному фронті, - вважає Лукашук.

Також стало відомо, що надвечір ворог знову обстріляв багатостраждальну Велику Костромку у Криворізькому районі. Пошкоджень будівель не зафіксовано, постраждалих немає.

В інших районах області день минув без надзвичайних ситуацій. Мирного вечора.

Раніше ми писали, що експерти прогнозують наступ рф на Кривий Ріг.