На Азовському морі окупанти знищують один із головних курортів (відео)

Російські окупанти фактично знищили один із головних курортів Азовського моря – селище міського типу Кирилівка у Запорізькій області, про це повідомляє Дніпровська панорама з повідомленням на Mig. Про це свідчить відео, що розповсюджується в Інтернеті.

Раніше Кирилівка була одним із головних курортів Азовського моря.

А тепер – це декорації для фільму про апокаліпсис.

путлер – це Мідас навпаки.

Все, чого торкнеться, перетворюється на фекалії, — йдеться у підписі до відео.

За інформацією місцевих жителів, на яких посилається РІА-Мелітополь, у курортній Кирилівці практично всі бази відпочинку та табори, що належать вузам, держпідприємствам та приватним підприємствам, відтиснуті рашистами. І на цих базах давно мешкають окупанти.

Є бази, наприклад, на Федотовій косі, на які рашисти зайшли, але жити там не лишилися, оскільки там умови для проживання їм не підійшли – не було, наприклад, опалення. З деяких комплексів вони просто вкрали трансформатори потужністю 160 кВт та перевезли на більш облаштовані бази, – повідомляють місцеві жителі.

Таким чином, на багатьох відпочинкових базах курортний сезон вже давно почався у вояків Росії. А у самій Кирилівці рашисти заселилися на 8 базах.

На деяких відпочинкових базах рашисти тримають своїх дезертирів. Вони погано одягнені, худі, брудні, без зубів. Зокрема, на базі "Меркурій" бачили такий контингент російських військових "відпочиваючих".