На Дніпропетровщині окупанти випустили дві ракети по Нікополю

По Нікополю Дніпропетровської області 27 серпня російські окупанти випустили дві ракети класу земля-повітря. Про це повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на офіційні джерела.

Під час удару руйнувань зазнала адміністративна будівля і дві багатоповерхівки. Через обстріл сталася пожежа на відкритій території. Внаслідок атаки ніхто не постраждав. 

Зі ствольної артилерії росіяни вдарили по Марганецькій громаді. Люди не постраждали. Є пошкодження двох десятків будівель та лінії електропередач. 

В Томаківській громаді українські військові збили безпілотник росіян. 

У Криворізькому районі окупанти вдарили по прикордонним територіям Зеленодольської та Апостолівської громад. Обійшлося без жертв та руйнувань.

В інших районах Дніпропетровщини ворожих атак не зафіксовано. Ситуація на кордонах області повністю контрольована Збройними силами України. Критична інфраструктура в регіоні функціонує безперебійно. Штаб оборони області, обласна військова адміністрація, органи місцевого самоврядування, СБУ, Нацполіція, рятувальники  – всі працюють.

Ми обов‘язково подолаємо ворога. Вистоїмо попри всі жахи, які принесли окупанти, - сказав голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

Раніше ми повідомляли: Під щоденними обстрілами: як живуть мешканці Дніпропетровщини у громадах, що межують з лінією фронту