На Дніпропетровщині встановили чоловіка, який напав на комунальників та пошкодив автотранспорт комунального підприємства

У Новомосковську Дніпропетровської області поліцейські встановили особу чоловіка, який 23 березня напав з сокирою на комунальників та розбив скло в кабіні  службового автомобіля, після чого втік з місця події. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на пресслужбу поліції Дніпропетровщини.

Нагадаємо, що злочин стався 23 березня близько 10:20 біля будинків по вул. Калнишевського, 2/ вул.Сучкова, 23 у Новомосковську. Чоловік погрожував сокирою працівниками комунального підприємства, які займалися плановою обрізкою старих дерев. Після чого хуліган підійшов до службового автомобіля комунальників та сокирою розтрощив скло в кабіні.

На місце події прибула слідчо-оперативна група поліції Новомосковська. Того ж дня під час поквартирного обходу та відпрацювання місця події поліцейські встановили схожого за прикметами чоловіка. Ним виявився 46-річний місцевий мешканець. За місцем мешкання в ході обшуку у нього вилучили й речовий доказ - сокиру.

Напад з сокирою

За фактом нападу на комунальників та пошкодження майна комунального підприємства, розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) КК України. Вирішується питання про вручення чоловіку повідомлення про підозру. Санкція даної статті передбачає покарання від штрафу до позбавлення волі строком до 3-х років.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що на Дніпропетровщині викрито групу шахраїв, які продавали неіснуючі дрова.