Найкращі варіанти недорогих квітів на будь-який випадок

Невеликий букет для підняття настрою або приємного сюрпризу можна купити не лише для коханої, а й подругам та дочкам. Недорогі букети квітів, як правило, невеликі та акуратні за розміром, але наші флористи вкладають у них душу та фантазію, щоб ви могли насолоджуватися результатом. Якщо ви вирішили піднести квіткову композицію як сюрприз, дотримуйтесь двох правил:

  1. Букет має бути відносно недорогим. Інакше ви поставите адресата у незручне становище. Вона відчуватиме, що має щось дати натомість.
  2. Другий – вибрати монокомпозицію. Зібрані авторські букети дарують на свята чи офіційні заходи. Їх не прийнято купувати задарма.
    Флористи салону Dicentra пропонують найкращі варіанти красивих недорогих квітів для такого раптового презенту.

Біла лілія

Недарма ці квіти здавна вважаються символом французької королівської влади, такі гарні та витончені! Однак лілії інших кольорів також чудові. Вони відносяться до середньої цінової категорії, хоча вартість лілій залежить від сезонності. Букет цих прекрасних квітів - чудовий недорогий подарунок і просто так і чудові квіти на день народження.

Тюльпани

Тюльпани гарні весняні квіти. Отже, досить легко здогадатися, які найдешевші квіти навесні. У цей час ціни на квіти падають, а багато магазинів проводять розпродаж після свята 8 березня. Використовуйте весняний період, щоб здивувати своїх близьких. Різноманітність кольорів цих квітів просто вражає. Ви можете вибрати їх на будь-який смак.

Альстромерія

Альстромерії – це квіти дружби, які подаються без романтичного підтексту. На одному стеблі знаходиться кілька суцвіть, тому навіть п'ять гілочок виглядають пишно та барвисто. Можна підібрати контрастні відтінки кольорів, наприклад, біло-червоні або жовто-рожеві або, навпаки, однотонні: червоні, рожеві або фіолетові. Якщо ви хочете додати до композиції любовну ноту, можна використовувати альстромерії у поєднанні з трояндами.

Троянди

Троянди бувають різних сортів і відтінків. Для коханої вам необхідно  троянди купити червоні, рожеві, білі або помаранчеві троянди. Також ви можете замовити яскравий мікс для мами чи подруги. Як комплімент на побачення подаруйте букет класичних червоних чи рожевих троянд.

Еустома

Еустому, ніжну та витончену, називають ірландською трояндою. Ця квітка приголомшлива і особливо гарна в сусідстві з «королівською» трояндою в букеті, хоча еустома і сама по собі прекрасна не менш.

Гіпсофіла

Гілочки не тільки чудово доповнюють букет, додаючи йому оригінальності та шарму, але й гарні самі по собі. Вони дуже популярні у любителів сюрпризів, які бажають зробити нестандартний подарунок. А також композицію з гіпсофіли можна зробити у шляпній коробці, саме така композиція буде радувати отримувача цілий рік і навіть більше.

Усі стають щасливішими та веселішими від несподівано отриманого подарунка.А квіти – це класичний знак уваги, який посідає більшість дівчат. Давайте дарувати квіти своїм близьким без приводу, адже нам не потрібні свята чи урочисті заходи для радості. А наші професійні флористи допоможуть підібрати гарні квіткові букети за розумною та недорогою ціною, щоб здивувати кохану людину.