Найкращий рятівник. Під час тяжких бойових дій загинув медик Юрій Плужник з Дніпропетровщини

Дніпропетровщина втрачає найкращих. Війна нещадно забирає життя тих, кому ще жити не один десяток на цій землі. Цього літа страшну звістку почули мешканці Криворіжжя - загинув їхній Герой Юрій Плужник, повідомляє Дніпровська панорама.

Юрій працював у «АрселорМіттал Кривий Ріг» газорятівником газорятувальної служби департаменту з охорони праці та промислової безпеки. Він відповідально ставився до роботи та сумлінно виконував її. 

Таким він був і на фронті: гарним товаришем, захисником та лікарем. Проте 8 червня 2023 року Юрій Плужник, сержант, бойовий медик механізованого взводу мужньо загинув під час бойових дій біля Часового Яру Донецької області. 

Начальника газорятувальної служби Сергій Леонов з великою добротою згадує свого робітника. Він з впевненість заявляє, що Юрій був одним з кращих рятівників ГРС:

Юра був рятівником від Бога. 23 роки він працював у нашому підрозділі. На війні ж рятував поранених бійців. Порядний, принциповий, щирий, відвертий, Юра завжди був готовий прийти на допомогу, досконало володів професійними вміннями й навичками. Він користувався незаперечним авторитетом, повагою у колег. Він з тих, про кого кажуть – незамінний. Це непоправна втрата для нас. 

Дніпровська панорама висловлює щирі співчуття рідним та близьким Юрія. Вічна пам'ять та слава герою!

Нагадаємо, раніше ми писали, що його молода дружина стала вдовою. У лютому бою під Пологами загинув Олег Бортюк з Дніпропетровщини.