Обираю найкомфортніший пункт: Корбан повідомив, що збирається повертатися в Україну

Голова Штабу тероборони міста Дніпро Геннадій Корбан повідомив про свої наміри повернутися до України після недовготривалого виїзду за кордон. Про це він заявив в коментарі виданню Страна.UA, передає Дніпровська Панорама

За словами Корбана, він вже перебуває в дорозі до України. Наразі обирає пункт пропуску, аби перетнути кордон. 

Зважаючи на ажіотаж та бажаючих мене зустріти, обираю найкомфортніший пункт: Словаччина, Угорщина чи Молдова, - повідомив Геннадій Корбан. 

Достовірність указу президента про нібито позбавлення його та ряда інших осіб громадянства України Корбан коментувати відмовився.

Перевіримо на досвіді, - зазначив Геннадій Корбан. 

Нагадаємо, інформація про "таємний указ" про позбавлення Коломоймського, Рабиновича та Геннадія Корбана громадянства України з'явилась на УП ввечері 20 липня. Стаття не містить джерел інформації і більше схожа на вкид. Офіційних коментарів від Офісу Президента з цього приводу немає. 

Щодо безпрецедентного та скандального "таємного указу" висловилось вже чимало людей. Зокрема, радник Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного Дмитро Ярош назвав такий крок назвав ударом по єдності нашого народу, а відомий журналіст Юрій Бутусов зауважив, що позбавлення громадянства людини, яка народилася в Україні, є незаконним. Більшість людей вважає інформацію про "таємний указ" фейком, але відомий політолог Олександр Кочетков впевнений, що це радше публічна погроза, аніж фейк.