Живий, завдяки собаці: спортсмен із Нікополя про порятунок від ворожих обстрілів

У ніч на 20 липня окупанти вкортре обстріляли з "Градів" Нікополь. Один із снарядів влучив у будинок чемпіона змагань з шосейного велоспорту. Чоловік не постраждав, завдяки своєму собаці. Про це пише Суспільне, передає Дніпровська Панорама

кімната спортсмена

Кімната зіркового нікопольського велосепедиста Ігоря частково зруйнована. У ніч, коли снаряд влучив в його будинок, він спав на цьому ліжку. Розповідає, його життя врятував собака – о другій ночі він почав скиглити, через що Ігор прокинувся. 

Я почув перший удар, потім свист. Почав кликати маму, вона була в іншій кімнаті. Взяв ковдру, перейшов у інший кут кімнати, накрився, і, слава богу, удар був у іншу частину будинку. Це і врятувало. Бо я ж от тут якраз і спав, куди був удар, уламки, скло, – розповів спортсмен. 

Ігор у ту ніч не постраждав, але іншим нікопольцям так не поталанило. Зокрема, через обстріли загинули дві людини - 70-річний чоловік та 65-річна жінка. Ще дев'ять поранених, серед них є діти, наймолодшому - три роки. Шістьох людей шпиталізували. Зараз у стаціонарах Нікополя залишається троє, одну дитину перевезли до лікарні Дніпра. 

Читайте також: Дивом лишились живими: постраждалі з Нікополя про обстріли приватного сектору