Офіційно. Філатов заявив, які пам'ятники в Дніпрі демонтуватимуть найближчими днями

Мер Дніпра Борис Філатов у своєму посту в Facebook натякнув на те, що вирішення питання про демонтаж архітектурних пам'яток, пов'язаних із країною агресором затягнувся. Мер зробив важливу заяву про те, що міська рада ухвалила рішення діяти кардинально та негайно, повідомляє Дніпровська Панорама.

заява

заява1

Офіційно.

Міська влада Дніпра неодноразово зверталася до столичних начальників з проханням визначити об'єкти культурної спадщини та виключити з їхнього переліку пам'ятники, пов'язані з колишнім СРСР та країною-агресоркою.

За майже 10 місяців війни ми так і не дочекалися офіційного роз'яснення від патріотично налаштованих дядь і тьоть з Мінкульту.

Бо вони сміливі лише на словах.

Ну або в боротьбі з «Довженком- центром».

І тому сьогодні виконком міськради Дніпра самостійно ухвалив рішення перенести пам'ятники Пушкіну, Ломоносову, Горькому та іншим на територію комунального підприємства «Зооконтроль».

Нехай поки що постоять там.

Цілішими будуть.

Ну а після війни до мерії обов’язково прийдуть «сміливці» в погонах, які в березні/квітні масово захищали Закарпаття, і, посилаючись на «команду» зверху, напридумують нам чергових кримінальних справ. 

За самоуправство та знесення пам'яток «культурної спадщини».

Так і живемо.

Демонтаж розпочнеться найближчими днями, - пише Борис Філатов та додає фото наказу. 

Нагадаємо, раніше ми писали: Праця всіх наших захисників безцінна: Філатов привітав наші славетні ППО (Фото)