Окупанти обстріляли Дніпропетровщину кілька разів за день, а буревій знеструмив села

Протягом дня, 6 серпня, окупаційні війська рф кілька разів обстріляли Криворізький район. Вдарили по прикордонним територіям Широківської та Зеленодольської громад, пише Дніпровська панорама з посиланням на пост голови облради Миколу Лукашука.

Після атаки з «Градів» в Зеленодольській ТГ пошкоджено лінію електропередач. Окрім цього, внаслідок обстрілу зайнявся очерет та поле із сухими залишками пшениці, загальна площа пожежі – близько 4 га. На щастя, ніхто не постраждав.

Вдень стало відомо, що після нічного обстрілу Нікополя окрім трьох чоловіків також постраждала жінка 1971 року народження. В неї осколкові поранення ніг.

Проблеми є і в Апостолівському районі. Але їх причина - не росіяни. Як повідомив Андрій Оса, міський голова Апостолова, внаслідок буревію, який пройшов у Апостоловому та Першотравневому старостинському окрузі, повалені дерева, пошкоджені лінії електропередач (знеструмлені села Першотравневого старостинського округу та частково Апостолове). У Першому Травні через знеструмленням зупинена насосна станція, тому села тимчасово без водопостачання.

Комунальне підприємство «Синергія» вже розчистило від повалених дерев дороги та тротуари. Ремонтники електромереж працюють над відновленням електроенергії на пошкоджених лініях. Серед жителів ніхто не постраждав.

дерево3дерево2дерево

В інших районах області протягом дня було тихо. Наразі ситуація повністю контрольована. Тихої ночі, Дніпропетровщино!