Півтора місяця як одружився, молода дружина стала вдовою. На Дніпропетровщині з почестями попрощалися з Героєм

У Кривому Розі на Краматорівському цвинтарі в останню путь провели 26-річного захисника. У бою 18 січня у районі селища Підгороднє Бахмутського району Донецької області загинув Іван Слюсар. Він служив старшим солдатом 17-ї окремої Криворізької танкової бригади,  передає Дніпровська панорама з посиланням на Рудана.

Іван закінчив КЗШ №73, був спокійним і приязним. Навчався у Криворізькому національному університеті, але так і не закінчив його – вирішив підписати контракт на військову службу. Добровільно пішов воювати з загарбником.

Він тільки півтора місяця як одружився. Діток у них ще не було. Мама його десь на північ росії переїхала, тож ми йому як батьки були. Ми всі разом відмовляли його йти до війська, бо дуже ще молоденький, але не послухав», - розповіла знайома Івана, Тетяна Володимирівна.

Як розповів родич загиблого Олександр, Іван сам обрав таку долю. Хоч його й неодноразово відмовляли, він пішов захищати Україну. Ми всі гордимся, що у нас такий Іван.

Я гордий, що виховав його таким Героєм. Ваня був добрий, чуйний хлопець, комунікабельний, він був гарним другом, дружив з хлопцями, всі його поважали, - поділився спогадами родич загиблого, Олександр

плач

Я був у шоці, коли дізнався про його загибель. Він був світлий, життєрадісний, ми знали одне одного багато років, мали теплі дружні стосунки. На нього завжди можна було покластися. Щоправда, доля була нелегкою – ріс без батьків, але завжди посміхався. Від Івана можна було заряджатись позитивом. Він одружився, було все добре, але на жаль, так склалося трагічно. Останні пів року ми трохи втратили зв’язок, коли він пішов служити. А ось тепер його не стало», - з сумом згадує Івана його друг і однокласник В’ячеслав.
 

Іван брав участь у запеклих боях на Бахмутському напрямку, до кінця залишився вірним військовій присязі. В останню путь бійця провели з військовими почестями, побратими попрощалися з ним залпом зі зброї. Воїн посмертно удостоєний нагрудного знака «За заслуги перед містом».

Нагадаємо, раніше ми писали

Його життя обірвала ворожа куля у 24 роки. У бою геройськи загинув солдат з Дніпропетровщини