"По-багатому": у містечку Ківерці на Волині вирішили реконструювати стадіон за 150 мільйонів під час війни

У невеликому містечку Ківерці Волинської області, де мешкає реально трохи більше 10 тисяч осіб, зібралися реконструювати місцевий стадіон за 150 мільйонів гривень бюджетних грошей. Міська влада Ківерців, мабуть, вирішила що це нагальна потреба для громади під час війни. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на "Дніпро Оперативний".

Незважаючи на те, що стадіон у Ківерцях і так має пристойний вигляд, міська рада вирішила його реконструювати за рахунок бюджету. При цьому у бюджет Ківерців надходить також велика частина грошей з податків військових 100-ої бригади ТрО. Все б нічого, але це все відбувається під час війни. Та й комунальних проблем у місті вистачає.

Так, навесні у Ківерцях затопило кілька вулиць, там немає належної зливової каналізації. Як писали ЗМІ, у міськраді сказали, що модернізувати зливову каналізацію там поки що не будуть. Мовляв, все залежить від того, чи вистачить грошей. А ось 150 мільйонів на ремонт стадіону знайшлося.

Мер Ківерців Ковальчук каже, що поле буде штучним із новим освітленням і за його задумом місто має стати спортивною столицею регіону. Таким дивним чином він намагається пояснити подібне марнотратство бюджетних грошей під час війни.