Не може змиритися: у Дніпрі екс-директор школи тероризує батьків

У Дніпрі батьки учнів школи №112 скаржаться на колишнього директора закладу. За їхніми словами, він намагається підбурити громадськість до конфлікту з нинішньою адміністрацією школи. Про це повідомили у департаменті гуманітарної політики Дніпровської міської ради, передає Дніпровська Панорама

Скаржаться батьки на Андрія Логвиненка. Він був директором школи №112, але майже рік як позбувся цієї посади – бо в 2021 році нього сплив термін контракту. Протягом цього часу пан Логвиненко постійно відправляє батькам електронні листи, в яких підбурює до конфлікту з новою адміністрацією школи.

Зокрема, однією з тем його листів стала небезпека знаходження дітей в будівлі закладу освіти під час ракетної тривоги. Конкретних пропозицій щодо вирішення проблеми при цьому в нього немає – пише здебільшого для того, щоб здійняти паніку. Батьки при цьому наголошують: жодних проблем із новою адміністрацією у них немає. 

У батьків немає претензій до теперішньої адміністрації, яка робить все можливе для налагодження стосунків з нами. В умовах війни дії Логвиненка можна розцінювати як спробу розхитування ситуації в школі, – йдеться в зверненні батьків до департаменту. 

293985546_1682342275477219_1142845313976025090_n

У департаменті розповідають, терор колишній директор влаштував не лише батькам, а й безпосередньо департаменту. Так, одразу після того, як в Логвіненка сплив термін дії контракту, він почав подавати скарги в усі можливі інстанції. Загалом їх зайшло понад 20. Мету цих звернень зрозуміти так і не вдалося. 

Пане Андрію Логвиненко, ми не будемо більше замовчувати про Ваші дії, і якщо батьки будуть продовжувати писати, що Ви підбурюєте на черговий конфлікт, ми винесемо в паблік усі ці повідомлення. Школа – це не місце для гри в нереалізовані амбіції. Будь ласка, дітям потрібно навчатись, учителям навчати дітей, адміністрації школи організовувати освітній процес, – наголошують представники департаменту гуманітарної політики ДМР. 

Раніше ми повідомляли, що Зеленський відповів на петиції щодо заборони очного навчання під час війни