Ракетний удар по Вінниці: у мережі з'явились фото загиблих мами та сина

Окупанти завдали ракетного удару по центру Вінниці 14 липня. Внаслідок обстрілу загинули щонайменше 23 людини. Серед них Вікторія Рекута та її семирічний син Максим. Про це в Фейсбуці повідомила Ірина Лупщенко, передає Дніпровська Панорама

Вікторія Рекута і семирічний Максимко Жарій приїхали в клініку у Вінниці з села Мала Мочулка. Саме в цю лікарню влучив російський снаряд. 

За кілька годин тіла матусі Вікторії Рекути і її янголятка Максимка Жарія, які загинули від ракетного обстрілу клініки Нейромед у м. Вінниця, привезуть до рідної домівки у Малу Мочулку, – пише Ірина Лупещенко. 

Наразі триває додаткова ДНК-експертиза. 

загиблі у вінниці

Також з'явилася інформація щодо стану мами загиблої 4-річної дівчинки. Жінка у реанімації, досі не знає, що доньки більше немає. Лікарі вважають, що інформації про втрату дитини вона не переживе. 

Бабуся загиблої Лізи в інтерв'ю Суспільному розповіла, що одразу після вибуху почала дзвонити доньці – бо знала, що вони з Лізою мали бути в тій частині міста. За її словами, Ірина підняла слухавку та в істериці почала кричат, що Лізи більше немає. Після цієї фрази зв'язок обірвався. Згодом Ірину доставили до лікарні, зробили декілька операцій та стабілізували стан. Як тільки жінка прийшла до тями – почала постійно питати про дитину. 

Іра у неї всю душу вклала. Якщо скажу їй про смерть – поховаю обох, – каже бабуся дівчинки, Лариса. 

Читайте також: Ракетний удар по Вінниці: постраждало чимало українських зірок